Artista Taylor Swift a lansat albumul de studio cu numărul 9, acesta a dat vestea bună pe rețelele sociale. Cu această ocazie, ea a dezvăluit și videoclipul uneia dintre piesele de pe album, Willow. Taylor Swift a publicat o imagine în care este îmbrăcată într-o rochie bej din dantelă semnată Zimmermann, accesorizată cu o coroniță din flori și fanii sunt convinși că artista s-a căsătorit în secret. 

Taylor Swift formează un cuplu cu actorul Joe Alwyn din 2017. De-a lungul anilor cei doi și-au păstrat relația secretă. În luna iulie, Taylor a lansat albumul Folklore, iar ulterior a dezvăluit că iubitul ei, Joe, este co-autor al albumului.

Nu este pentru prima dată când există zvonuri conform cărora Taylor Swift și Jow Alwyin s-ar fi căsătorit. În ianuarie 2020, Taylor Swift a stârnit din nou aceste speculații după ce a purtat un inel cu diamant ce ar fi putut fi unul de logodnă în documentarul ei de pe Netflix, Miss Americana.

În 2018, Joe a vorbit pentru prima dată despre relația cu Taylor Swift, menționând atunci că amândoi și-au dorit ca relația lor să fie privată. „Sunt conștient că oamenii vor să cunoască acea parte a lucrurilor. Cred că am reușit cu succes până acum să păstrăm relația privată, iar oamenii au început să înțeleagă…prefer să vorbesc despre muncă”, a declarat Joe Alwyn într-un interviu din 2018.

 

 

 

 

Distribuie articolul: