E ajun de Crăciun, iar cel mai important detaliu în această perioadă, bradul este împodobit în orice casă. Familiile Manciu și Ursu sărbătoresc Crăciunul pe stil nou, astfel că au respectat tradiția, împodobind câte un pom frumos. 

Alexandru și Olga Manciu sunt gata pentru venirea Moșului. Pomul de Crăciun a fost împodobit, iar picii Damian și Matei au ținut să se fotografieze lângă el.

Olga Manciu a împărtășit fotografia pe contul ei de Instagram, semn că atmosfera de sărbătoare persistă din plin în locuința familiei ManciuCapturaţi ecranul complet 24.12.2015 084240

Și în casa artistului Andrian Ursu, pomul de Crăciun bucură deja ochii familiei. Deși au ales un brad ceva mai micuț, decât cel al familiei Manciu, acesta este la fel de drăguț și se potriveste perfect cu decorul casei. Soția lui Adrian Ursu, Irina Negară le-a arătat internauților „anotimpul” cald din casa vedetelor.

„Ceai în pahar pentru latte, baduțul pe care l-a adus Mos Crăciun și film despre dragoste”, așa petrece familia Ursu ajunul Crăciunului.

Capturaţi ecranul complet 24.12.2015 084254

Foto: Arhiva Personală