Nepoata Reginei Elisabeta a II-a a născut pentru prima oară. Prințesa Eugenie a adus pe lume un băiețel, iar anunțul a fost făcut  pe contul de Instagram al Maiestății Sale.

În comunicatul palatului este precizat că: „Regina, ducele de Edinburgh, ducele de York, Sarah, ducesă de York, precum şi domnul şi doamna George Brooksbank au fost înştiinţaţi şi sunt încântaţi de veste”.

Bebelușul s-a născut marți, pe 9 februarie, la ora 8:55, în Spitalul Portland din Londra, iar partea frumoasă este că soțul Prințesei Eugenie, Jack Brooksbank, a asistat la naștere. Micuțul a cântărit la naștere 3,6 kg.

„Este primul copil al prinţesei Eugenie şi al soţului său, Jack Brooksbank, primul nepot al ducelui de York şi al lui Sarah, ducesă de York, şi al nouălea strănepot al reginei şi al ducelui de Edinburgh. Alteţa sa regală şi copilul se simt bine”, se mai dezvăluie în comunicat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

Numele urmașului Reginei încă nu a fost făcut public. Prinţesa Eugenie este fiica prinţului Andrew, al doilea fiu al reginei şi al prinţului Philip, şi al lui Sarah, ducesă de York.