Pentru Andra și Cătălin sărbătorile de iarnă înseamnă familie și, oriunde s-ar afla, important e că îi au pe cei dragi alături. Iar Eva și David nu fac decât să completeze firesc acest portret de familie perfectă.


Întrebați cât timp petrec cu copiii lor, dar și ce iubesc să facă împreună, Andra și Cătălin au răspuns:

„Ne petrecem tot timpul, adică tot timpul liber pe care îl avem. Diminețile, după-amiezile, uneori chiar și nopțile, că se mai întâmplă să dormim toți într-un pat, weekendurile… Când nu muncim, suntem cu ei”, a spus Cătălin.

„Eu am de multe ori concerte sau evenimente care mă țin ocupată în weekend, așa că, în timpul săptămânii, încerc să ies eu cu Eva în parc, să îl duc și să îl iau pe David de la școală, să îl duc la engleză, ca orice alt părinte. Ne ajută mult părinții noștri, avem și o bonă pentru Eva, dar tot încercăm să stăm mult cu copiii, nimic nu compensează clipele astea”, a adăugat Andra.

Cât despre relația pe care o au cu cei mici, părerile au coincis:

„Eu cred că tati e mai permisiv!Deși aș fi vrut să fiu eu zâna cea bună”, a zis Andra.

„Da, e posibil ca eu să permit mai mult excepții, recunosc! Asta pentru că Andra reușește să petreacă mai mult timp cu ei. Iar eu, dacă ajung târziu acasă, înclin să amân ora de culcare, de exemplu, ca să mai petrecem o jumătate de oră împreună… Sau, ca să smulg un zâmbet, îi las un pic mai mult la desene animate”, a completat Cătălin.

Cum a fost la ședința foto, vedeți în filmulețul de mai jos:

Foto: okmagazine.ro