Familia Corinei Țepeș și Costi Burlacu se confruntă cu o durere greu de descris. Aceștia tocmai au pierdut unul dintre cei mai adorați membri ai familiei – Amicu. Cățelul care era parte din familia lor, acum nu mai este, iar despre accidentul teribil care i s-a întâmplat, a povestit Corina, într-o postare pe pagina ei de Facebook. 

Corina povestește că Amicu – cățelul bălai, a venit tocmai din America, iar în scurt timp a devenit parte din familia interpreților, pentru fete, acesta era ca un frate mai mic.

„R.I.P. Amicu 😢😢😢
O mare durere pentru familia noastră… L-am pierdut pe Amicu – maltezul nostru care a lăsat America devenind membrul familiei noastre. Amicu era acel ghem alb, drăgăstos care ne însoțea peste tot atunci când mergeam cu familia. Era cel mai bun prieten al fetelor noastre care de două zile nu se opresc din plâns și ne roagă să-l căutăm pe Amicu pentru că e încă viu… Ioana, de când a venit pe lume el a fost lângă ea, mâncau ambii dintr-un biscuit. Smaranda îl spăla, pieptăna, puteai s-o ofensezi ușor dacă spuneai despre familia nostră Noi patru, ea întotdeauna ne corecta și spunea ciiiiinci, și Amicu. Era ca un frate!, povestește cu nostalgie Corina.

Corina menționează că totul s-a întâmplat într-un accident teribil, în care micuțul ghem alb a fost devorat de câinii străzii.

„Cei care au animale de companie o să ne înțeleagă perfect.
Ieri noapte, venind de la spectacol, Amicu a reușit să se strecoare pe poartă și în câteva clipe a fost devorat de către doi maidanezi. Imaginile de pe camerele de supraveghere sunt groaznice… Aceiași doi câini, care ziua aparent par cuminți, au mai agresat și alte persoane dar nimeni nu a întreprins nimic”, spune Corina Țepeș.

Spre final de postare interpreta le adresează autorităților o întrebare care încurajează spre autosesizarea acestora în privința câinilor vagabonzi.

„P.S. Stimată Primărie, funcționari și șefi de tot felul de instituții responsabile, cât vom mai avea de suferit din cauza câinilor vagabonzi???”, a încheiat interpreta textul.

Sursa foto: Facebook