Probabil unul dintre cei mai tineri creatori de modă de la noi, Evgheni Hudorojcov, a reușit în acest an să îmbrace femei între femei și să realizeze colecții deosebite și prezentări cu răsunet. Despre cum a fost anul său și unde a reușit să ajungă cu creațiile sale, vedeți mai jos.

1. Am creat o rochie specială, purtată într-o zi foarte specială de Sanda Diviricean. Mă bucur că mi-a încredințat această muncă și că a fost pe placul ei, chiar dacă s-a muncit la ea în timp record.
 sanda div
2. Am avut iarăși onoare să reprezint industria ușoară autohtonă, alături de alți designeri din țara noastră, în cadrul EXPO Milano 2015, dar și în cadrul Fashion show-urilor „Din INIMĂ, branduri de Moldova”.
3. Am realizat cu multă pasiunea colecția „Rebirth”, prezentarea căreia a avut loc în Orașul Subteran „Cricova”. Pentru mine a fost un succes adevărat, dat fiind feedback-ul pozitiv și numeros primit după eveniment, dar și impactul acestuia pentru lărgirea spectrului meu de cliente care îmi poartă creațiile.
hudic je
4. Sunt fericit că am reușit să ajung cu colecția „MANIFESTO” la Paris, acolo unde am avut parte de o prezentare de zile mari.
paris
5. Sunt mândru de cele 6 colecții realizate pe parcursul anului 2015: „APhrodite”, „Rebirth”, „Cosânzeana”, „La Folie De’l Elegance”, „Candy Perfume Girl” și „Manifesto”.”
„A fost un an tumultos, cu multe provocări, așa cum îmi place mie, de fapt. Sunt mândru ca am rezistat și în acest an, care pe alocuri a fost stresant… dar și foarte productiv. Mulțumesc mamei mele în primul rând, și tuturor celor care mă ajută, mă susțin, cred în mine și în viitorul modei în Republica Moldova”, a declarat în final designerul Evgheni Hudorojcov.
Foto: Anatolie Tomșa, arhivă personală.