Vasilică este un băiat plin de speranțe, încă de mic un olar iscusit și dornic de viață și frumos. Vasilică se confruntă cu o tumoare pe un glob ocular, iar pentru a preveni metastaza i-a fost înlăturat un ochi. Părinții au găsit o clinică în Turcia care e gata să îi ajute, însă suma constituie 100 de mii de euro, bani pe care familia lui Vasilică nu și-i poate permite.

Antrenoarea de dicție și discurs public, Vera Nastasiu împreună cu echipa dicție.md își dorește să ajute micul olar în devenire, invitându-i pe toți la o lecție de dicție pentru a contribui împreună și a salva viața unui copilaș ce merită să transmită mai departe faima și îndeletnicirile neamului nostru.

“Viața nu alege. Iar durerea unor părinți care îți văd copilul în suferință este cea mai grea povară. Am decis să organizăm acest eveniment de caritate, pentru a fi alături de familia Goncear. Nu ne cunoștem personal, dar empatizăm cu durerea lor. În familia mea, au existat doi oameni importanți care s-au luptat cu această boală nemilioasă și au învins. Știu mirosul saloanelor de spital, de la Institutul Oncologic și nu vreau nimeni, niciodată să fie acolo. Cred că împreună, putem schimba viața unui om, prin mobilizare și susținere. Vă invit să nu fim indiferenți!”

Vera Nastasiu, antrenoare de dicție vă așteaptă sâmbătă pentru a dezvolta abilitățile de comunicare ale participanților prin diverse tehnici de articulare, frazare, ritm, intonație, expresivitate. Toți cei prezenți vor putea învăța cum pot avea o dicție corectă și clară, dar și cum trebuie să lege o conexiune emoțională cu publicul.

Dicție.md și Vera Nastasiu vă dau întâlnirea sâmbătă, 2 decembrie la orele 13:00 la Liceul Spiru Haret din capitală. Adresa: str. M. Cebotari, 53, sala de conferințe, 003, et.1, Taxa de participare este sub forma unei donații minime de 100 lei. Vino să oferim speranță unui copilaș care luptă cu cancerul!