Sunt zile numărate până va începe școala și, din păcate, părinții multor copii nu au posibilitatea să se pregătească de un nou început de an școlar. Cauzele nobile sunt foarte importante și mereu binevenite, astfel zilele trecute mai mulți oameni sociali activi, au reușit să facă câteva fapte bune.

Asociația Obștească „The Moldova Project” a organizat, pentru al doilea an consecutiv, un eveniment de colectare de fonduri pentru pregătirea de școală a peste 300 de copii din familii social-vulnerabile, din medii rurale.

Mai multe persoane cunoscute de la noi au devenit chelneri timp de trei ore și astfel au adus o mână de ajutor acestor elevi. În cadrul evenimentului caritabil, „Hai la școală” s-au adunat 35.503 lei, bani care vor fi donați, persoanelor care într-adevăr au nevoie.

Nu știam că munca de chelner e atât de dificilă. Să mă iertați cei cărora v-am adus mai greu comanda sau contul de plată! Data viitoare promit să fiu mai responsabil”, a scris Dorin Galben într-o postare pe Instagram.

„Toți banii vor ajunge la copiii care au mare nevoie de ei în preajma începutului anului de studii. Ei vor putea să-și cumpere ghiozdane, rechizite școlare și alte lucruri necesare”, a mai scris Dorin Galben.
În calitate de chelneri și-au încercat abilitățile și alte persoane cunoscute printre care, interpreta Olia Tira, jurnalistul Andrei Bolocan, proprietara „Crème de la Crème” – Anastasia Guțu, Sergiu Beznițchi – jurnalist și prezentator, etc.Anul acesta, 1 Septembrie cu siguranță va fi unul cu mai multe emoții pozitive! „Am făcut împreună mai mulți copii fericiti”, a scris Olia Tira. Vezi aici postarea ei:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от 𝗢𝗹𝗶𝗮 𝗧𝗶𝗿𝗮 (@oliatira)

Foto: instagram/ Dorin Galben

Distribuie articolul: