Hotarele Republicii Moldova, ale Ucrainei, României și Federației Ruse devin neîncăpătoare pentru talentul ei. Din dorința de a-și face vizibilă pasiunea și peste ocean, Eva Timuș va evolua în cadrul unui proiect american. Despre ce este vorba, vedeți mai jos.

Talentata basarabeancă și-a făcut anunțul pe Instagram, rețea în care profilul său se bucură de aprecierea a peste 167 de mii de followeri.

„Sunt foarte fericită să anunț că voi zbura spre Los Angeles, pentru a participa la finala boot camp-ului Now United. Nu uitați să urmăriți pagina @nowunited, ca să-mi vedeți evoluția”, spune Eva.

Confirmarea a venit și din partea organiztorilor, care au publicat și ei, la rândul lor, un clip care etalează din plin talentul muzical al tinerei.

„Iată-l pe încă unul dintre finaliștii noștri. O prezentăm pe Eva Timuș. Voicea ei este cu adevărat uimitoare!”, scriu managerii proiectului.

Now United este un proiect condus de Simon Fuller – producător englez de muzică și de televiziune, cunoscut ca și creatorul concursurilor Pop Idol și So You Think You Can Dance. Acesta este recunoscut pentru schimbările pe care le-a făcut în cultura pop din întreaga lume, având parteneriate cu cei mai vizibili artiști. Fuller a semnat peste 500 de single-uri, a fost inspirația strategică din spatele fenomenului Spice Girls și forța creatoare din spatele noului parteneriat ABBA.

Eva a trecut etapa audițiilor în cadrul Now United, respectând criteriul de vârstă (15-19 ani), dar și cel cu privire la lipsa unui contract muzical cu o casă de producție. Așteptăm evoluția sa din finală! Succes!

Foto: Instagram, captură video

Distribuie articolul: