Eva Longoria știe cum să atragă atenția pe covorul roșu, iar cea mai recentă apariție a sa i-a uimit pe fani. La cei 42 de ani, actrița arată impecabil și știe cum să se pună în valoare. Prezentă duminică seara la cea de-a 40-a ediție a galei Kennedy Center Honors, în Washington, DC., Eva a arătat fenomenal.

A slăbit considerabil în ultima vreme, iar rochia neagră, mulată, i-a venit ca turnată. Eva a ales să-și schimbe look-ul pentru acest eveniment și a fost fermecătoare în rochia Balmain cu detalii aurii, sandale și rujul roșu care a fost o pată de culoare. Desigur, privirile au fost îndreptate spre decolteul adânc al divei.

Este una dintre cele mai stilate și mai elegante apariții ale Evei din anul 2017, aceasta optând, de multe ori, pentru ținute total opuse, atât din punct de vedere al croielii, dar și cromatic. Dacă uneori poartă culori aprinse, cum ar fi roșu din cap până în picioare, cu alte ocazii alege ținute monocromatice, cum a fost această rochie super sexy, neagră cu accente aurii.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: