Alegerile actriței nu cunosc limita de cuvânt. Iată o listă a celor mai bune modele pe care le-a folosit pentru a obține un aspect șic. Carismatică și distractivă, două adjective care o descriu foarte bine pe Eva Longoria. A devenit cunoscută pe plan internațional grație rolului Gabrielle Solís, personajul ei din serialul de succes Desperate Housewives. Este o femeie cu moștenire latină care, la 1,57 metri înălțime, avea o schimbare pentru totdeauna, nu doar industria divertismentului, și industria modei.

Originară din Texas, dar cu rădăcini mexicane, Eva Longoria, actrița care a cucerit tot Hollywood-ul, a reușit să se poziționeze ca un stil icon datorită unor alegeri stilistice înțelepte care merită admirate. Cea mai repetată piesă din dulapul tău? Pantaloni, pantaloni și mai mulți pantaloni. Pentru evenimente formale sau pentru o ieșire lejeră, Longoria știe să orchestreze perfect un look cu acest articol vestimentar de bază care o face să arate proporționată și elegantă, fără a se lăsa limitată de regulile jocului care deseori pun capăt siluetelor minione ca a ei.

Pentru că este un fapt: pentru a te îmbrăca bine dacă ai o silueta minionă în 2022 nu trebuie să lași deoparte niciunul dintre pantalonii care sunt în tendințe, trebuie doar să-i porți ajustați la lungimea corectă. Pentru asta ai nevoie doar de un croitor în care ai încredere cu ochii închiși (toți avem nevoie de unul așa în viață) și să iei lecțiile de stil pe care actrița le împărtășește pe pagina ei de Instagram. Cei 8,4 milioane de urmăritori ai ei nu se pot înșela, când vine vorba de stil, Longoria știe foarte bine ce face. Cele mai frecvente priviri ale lui? Pantaloni evazați cu talie înaltă (uneori cu tivul întors), blugi drepți tăiați cu sandale care dezvăluie un pic de piele și ținute monocrome cu platforme care îi alungesc silueta. Nicio combinație nu va fi exclusă dacă urmați aceste sfaturi.

Lecțiile Evei Longoria pentru purtarea pantalonilor perfecți pentru femeile mici de statură.

Pantaloni evazați cu talie mare

Fără îndoială, un truc de styling pe care îl împărtășește cu o altă femeie minionă, prietena ei Victoria Beckham. Pantalonii evazați cu talie înaltă sunt wild cardul Evei Longoria și nu este pentru mai puțin, îi fac picioarele să pară aproape kilometrice. In plus, actrița îi poarta cu platforme foarte înalte, un alt pantofi in tendințe în acest 2022, care îi măresc înălțimea cu câțiva centimetri.

Pantaloni drepți cu jacheta

Pentru evenimentele formale, actrița a descifrat formula absolută a eleganței: look-uri monocrome în țesături satinate. De obicei, el poartă o combinație puternică de jachetă și pantaloni în culori sobre precum alb, gri și negru care formează vizual o linie dreaptă și îi stilizează silueta.

Blugi tăiați drept

I-am văzut practic peste tot, blugii tăiați vor fi purtați de cei care știu cel mai mult despre modă anul acesta, inclusiv de actriță. Vești bune pentru femei precum Longoria, ale căror siluete beneficiază de faptul că arată un pic de piele și lasă gleznele goale în sandale fără bretele.

Pantalonii cargo care se purtau în anii 2000 au revenit, știm asta foarte bine. Actrița se alătură acestui trend pe care Avril Lavigne și Cristina Aguilera l-au popularizat atunci, dar în loc să le poarte la șold (ceva care i-ar scurta silueta) le poartă perfect ajustate la înălțimea buricului și, din nou, cu gleznele descoperite.