Sărbătoare frumoasă în familia sopranei Ana Cernicova. Fetița sa, Amelia, este astăzi omagiată, iar cu acest prilej deosebit, artista a publicat un colaj video creat din fotografiile fetiței sale, făcute încă în primele zile de viață și până în prezent.

Fetița Anei Cernicova și a lui Valentin Uzun, Amelia, este astăzi omagiată. Mica artistă împlinește 10 ani, iar cu această ocazie specială, mama ei a publicat un mesaj emoționant de felicitare pe rețelele sociale:

„La mulți ani, cea mai scumpă ființă din viața mea! Te ador și-i mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru acestă fericire de a fi mămica ta!!! Ești o comoară, ești mândria familiei noaste, ești un înger viu! Ambele am crescut în acești 10 ani… cu tine am aflat ce înseamnă să fii mamă, să iubești necondiționat, să suferi dureri insuportabile și apoi să plângi de fericire. M-ai învățat sa fiu mai răbdătoare, mai responsabilă și mai puternică. Cu tine am devenit mai încrezătoare și mai frumoasă. Te iubesc din tot sufletul, iubita mea fetiță!”

Citește și: Colaborare emoționantă între mamă și fiică. Ana Cernicova și Amelia Uzun cântă despre mame (Video)

Pe lângă mesaj, soprana a publicat un colaj video, alcătuit pe baza fotografiilor Ameliei, făcute pe parcursul a 10 ani, începând cu primele zile de viață.

Admiratorii s-au grăbit să o felicite pe fetiță, iar printre urările de „La mulți ani” s-a regăsit și mesajul vicepreședintei Parlamentului, Monica Babuc: „La mulți ani fericiți, frumoasa și talentata prințesă Amelia! Să crești mare, sănătoasă și să-i bucuri pe parinții tăi talentați, Ana Cernicova și Valentin Uzun, și pe noi toți, care te iubim!”

„La mulți ani, Amelia!”

Sursa: Facebook

Vezi și: Ana Cernicova și Amelia Uzun, într-o ședință foto de poveste! Imaginile te topesc