Optica Familiei celebrează Ziua Mondială a Vederii! Fie că ești purtător de dioptrii sau doar ochelari de soare – 10 octombrie este și ziua TA! Cu această ocazie, în perioada 10-17 octombrie, ai 30% reducere la lentilele de vedere ale mărcilor Zeiss și Hoya și la ramele de ochelari. Vezi sfatul util și fashion legat de ochelari de la bloggera Cristina Evtodii.

Bloggera Cristina Evtodii a probat mai multe rame și lentile la Optica Familiei.

„Este foarte complicat să îți alegi ochelarii potriviți, pentru că ai o multitudine de ochelari faini în Moldova. Nu am stat mult pe gânduri și am luat peste 10 perechi de ochelari și asta e foarte puțin, cunosc persoane care au și mai mulți, au o colecție întreagă. Depinde foarte mult de dispoziția cu care te trezești dimineața – îți alegi ochelarii potriviți”, menționează Cristina Evtodii, blogeră.

În perioada 10 -17 octombrie, ai 30% reducere la lentilele de vedere ale mărcilor Zeiss și Hoya și la ramele de ochelari. Iar sfatul util și fashion de la Cristina Evtodii.

„Îmi adaptez ochelarii după ținuta pe care o port, pentru că sunt și un element fashion, chiar dacă sunt în primul rând un instrument de vedere și chiar ai nevoie de ei. Desigur am câteva perechi de ochelari de soare în garderobă, dar ce fac eu cu ei? Le schimb dioptriile și astfel pot să îi port ca și ochelari de vedere”, menționează Cristina.

Beneficiază de reducere în orice Optica Familiei în perioada 10-17 octombrie 2019.

„Să vedeți bine, mereu și oriunde!”, vă urează cu drag Optica Familiei.

 

P