Weekendul se apropie cu pași repezi, iar noi suntem aici să te informăm despre cele mai importante evenimente ce vor avea loc. Începând de vineri și până duminică, ai la dispoziție o mulțime de activități interesante care te vor ține ocupat și îți vor oferi ocazia să te distrezi într-un mod inedit.

 

Gala stelelor de balet – Istorii în stil tango

Concertul de Gală și „Istorii în stil tango” aduc pe scena Chișinăului stelele baletului din Ucraina și Europa, sub îndrumarea coregrafului Radu Poclitaru.
În prima parte va fi prezentat Concertul de Gală cu stelele baletului Ucrainean și din întreaga lume. Invitat special: Artur Gasparyan.
Partea a doua aduce celebrul balet „Istorii în stil tango”, o îmbinare captivantă a baletului clasic și a pasiunii tangoului argentinian. Un dialog al inimilor singuratice, un balet despre patru istorii fatidice. O seară dedicată virtuozității, tinereții și talentului dansului.
Când? 24-25 noiembrie 2023, ora: 19:00
Unde? Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”

Stand-Up Comedy cu Bordea, Cortea și Teodora Nedelcu – A DOUA TINEREȚE

Descoperă „A DOUA TINERETE” într-o seară de stand-up comedy explozivă cu Bordea, Cortea și Teodora Nedelcu! Energie debordantă, entuziasm autentic și umor irezistibil te așteaptă în formulă proaspătă și plină de viață. Se promit doze sănătoase de ironie feminină și un râs incontrolabil garantat.
Alătură-te acestui trio de comedie într-o seară plină de distracție fără limite, unde râsul devine remediu pentru toate! Nu rata șansa de a-ți încărca bateriile cu bucurie și umor!
Când? 26 noiembrie 2023, ora: 18:30
Unde? Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”

Conferința internațională „Vindecarea rănilor de atașament în cuplu și familie”

Descoperă secretele unei relații sănătoase. Prin workshopuri captivante și prelegeri susținute de 7 experți internaționali de renume, unde vei explora subiecte precum atașamentul părinte-copil, sexualitatea în cuplu, traumele transgeneraționale, violența familială și multe altele.
Participanții la prima ediție au lăudat workshopurile la superlativ și au descris evenimentul ca fiind o experiență personală de neuitat. Dacă îți dorești să îți îmbunătățești relația și să depășești rănile emoționale, această conferință este pentru tine.
Când? 24-25 noiembrie 2023, ora: 09:00 Unde? Summit Events

Unchiul Vanea de A.P. Cehov

Un spectacol despre sensibilitatea umană ce transmite o învățătură valoroasă despre cum oamenii buni sunt adesea nevoiți să lucreze pentru cei răi și acuma aceasta poate duce la eșecuri și chiar la pierderea vieții …
Fii martorul acestei povești captivante și ia parte la o experiență teatrală remarcabilă.
Când? 24 noiembrie 2023, ora: 18:30
Unde? Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”

Punguța cu doi bani – Spectacol interactiv de Animație pentru copii

Descoperiți magia și bucuria alături de cei mici la Premiera Spectacolului „Punguța cu Doi Bani” pe 26 noiembrie 2023, ora 12:00, la Centrul Cultural Odeon, Chișinău. Regizat de talentatul Daniel Muntean și inspirat de povestea lui Ion Creangă, acest spectacol live aduce zâmbete și distracție pentru întreaga familie.
Emoții, voie bună și un conținut educativ bine pus la punct vor face din acest eveniment o experiență memorabilă pentru toți participanții.
Când? 26 noiembrie 2023, ora: 12:00 Unde? Cinematograful „Odeon”

Шоу Форум “Сила в тебе “

De la nutriție și biohacking la gestionarea emoțiilor și respirație anti-stres, evenimentul explorează toate straturile ființei noastre.
Veți descoperi un potențial neexplorat, căruia trebuie să-i stăpânești secretele. Angelina va vorbi despre nutriție și biohacking feminin, Aliona va aborda subiecte adesea trecute cu vederea și va dezvălui secrete despre gestionarea emoțiilor.
Nu va lipsi nici practica de respirație profundă din partea speakerului din India, direct în sala de eveniment! Realitate virtuală, meditații 5D și multe alte surprize vă așteaptă, oferindu-vă o călătorie fascinantă către descoperirea interioară.
Intră în acest forum ca un simplu om, dar ieși inspirat, plin de idei noi și cu o perspectivă proaspătă asupra vieții. Vei îmbunătăți calitatea gândurilor, emoțiilor și acțiunilor tale.
Când? 25 noiembrie 2023, ora: 09:00 Unde? Digital Park

Wine Tasting Vinăria din Vale

Descoperă 5 vinuri excepționale la degustarea de vinuri de la Vinaria Din Vale! De la spumante elegante la vinuri roșii rafinate, vei fi ghidat de somelierul Plamadeala Vasile. Asociază fiecare vin cu gustări perfecte într-o atmosferă autentică la Top Wine.
Te așteaptă o atmosferă plăcută, vinuri excelente, gustări delicioase și discuții interesante. Alătură-te pentru o seară memorabilă!
Când? 24 noiembrie 2023, ora: 19:00
Unde? Vinoteca Top Wine str. Constantin Tănase

Fără Pijamale

Experimentează o seară plină de râs și intrigi spectaculoase la spectacolul captivant “Fără pijamale”, prezentat pe scena Teatrului Național SATIRICUS!
“Fără pijamale”, adaptare a celebrei farse franțuzești “Moumou”, promite un amalgam de umor, intrigi, și schimburi de identități care te vor ține pe muchie de scaun. Un afacerist, planuri de călătorie, o invitație neașteptată, și personaje hilare – toate într-un spectacol captivant cu ritm alert.
Bucură-te de o seară memorabilă în lumea haotică a comediei. Asigură-ți locul pentru o doză sănătoasă de amuzament!
Când? 25 noiembrie 2023, ora: 18:30
Unde? Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”

Spectacol Jubiliar – Anatol Vițu – Ani frumoși cu drag de cântec …

Bucurați-vă de o seară plină de emoții și amintiri muzicale de neuitat la Spectacolul Jubiliar “Ani frumoși cu drag de cântec”, dedicat talentatului artist Anatol Vițu. Anatol Vițu vă va purta printr-un parcurs muzical memorabil, aducând în prim plan momente speciale din cariera sa impresionantă.
Nu ratați șansa de a fi martorii unei serii de interpretări remarcabile și de a sărbători împreună cu artistul ani plini de pasiune și dragoste pentru muzică.
Când? 24 noiembrie 2023, ora: 18:00
Unde? Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”

Festivalul Kaleidoscop 2024 va avea loc pe 22 și 23 iunie la Grădina Botanică.

 


Official, vânzările încep vineri, iar numărul de bilete disponibile este limitat la 1000.
Grăbiți-vă să vă asigurați locul și să nu ratați această experiență, pentru că oricând am putea anunța sold out!
Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim vara viitoare la Kaleidoscop!

Distribuie articolul: