La 37 de ani, Andra nu are nicio reticență în a se prezenta în public fără machiaj și frecvent postează imagini nemachiată și fără filtre pe platformele de socializare. Cei care o urmăresc sunt unanimi în opinia că Andra Măruță nu are nevoie de filtre sau machiaj, complimentând-o constant pentru frumusețea pielii sale. Iată cum arată Andra în toată splendoarea naturală, fără machiaj și fără filtre de înfrumusețare!

Când nu apare la televizor sau nu merge la concerte, Andra Măruță a preferat întotdeauna să fie naturală și nu s-a ferit să-și dezvăluie adevăratele trăsături. Soția lui Cătălin Măruță este foarte mulțumită de felul în care arată, nu are operații estetice și nici nu este dependentă de machiaj și filtre.

Pentru că este nevoită să apară în public impecabilă, încă de la o vârstă fragedă, Andra profită de fiecare clipă de pauză pentru a fi naturală. Între concerte, campanii publicitare sau aparații la TV, Andrea preferă să nu se machieze și nici nu este un fan al filtrelor de înfrumusețare, folosite în exces pe rețelele de socializare.

Nu doar o dată, Andra Cătălin Măruță le-a dezvăluit admiratorilor ei de pe rețelele sociale cum arată fără machiaj. De fiecare dată, aceștia au fost impresionați de chipul natural al artistei.

‘Ești foarte frumoasă nefardată, o puștoaică!”, „Sunteți superba”,

Să fiți modeste…. La Mulți Ani ….modestia și talentul vă reprezintă…sunt mândră de voi !!!

Sunteți doua frumoase. Vă doresc multă sănătate și fericire alături de cei dragi !’, „Ioana ești frumoasă că mami a ta dar, defapt toată familia lui Măruță e frumoasă să fiți sănătoși. Așa e frumos mama și fiica să fie îmbrăcate la fel„, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de fanii Andrei pe Facebook, în dreptul unor fotografii în care Andra apare nemachiată, alături de fiica ei.

 

Distribuie articolul: