Sunt foarte secretoși atunci când este vorba despre viața privată, totuși paparazzi i-au fotografiat la plimbare cu nou-născutul. Un apropiat al cuplului a dezvăluit că Kit Harington și Rose Leslie sunt părinții unui băiețel minunat.

Frumușelul John Snow și focoasa Ygritte s-au căsătorit în 2018, iar acum cei doi au devenit părinți pentru prima oară – frumoasă continuare pentru fanii „Game of Thrones”, nu-i așa? Totuși, viața bate filmul și în pofida finalului nefericit al peliculei, cei doi formează un cuplu frumos și radiază de fericire.

BURST PHOTOS / BACKGRID

Nu se știe cu siguranță în ce zi a apărut pe lume băiețelul lor și nici măcar numele micuțului, deoarece cuplul preferă să stea departe de luminile reflectoarelor.

Totuși, paparazzi i-au surprins pe străzile Londrei într-o zi obișnuită în care Kit și Rose își făceau cumpărăturile. În timp ce proaspăta mămică își ducea bebelușul, proaspătul tătic o ținea de mână. O imagine mai frumoasă nici că se putea.

BURST PHOTOS / BACKGRID

Kit Harington și Rose Leslie au făcut cunoștință pe platoul de filmare a serialului „Game of Thrones”. Actorul spunea că i-a fost ușor să se îndrăgostească de ea, deoarece o simpatiza deja, iar faptul că cei doi jucau rolurile de iubiți nu a făcut decât să intensifice sentimentele. Kit și Rose s-au căsătorit în 2018, iar nunta lor a avut loc într-un adevărat castel din Aberdeen, Scoția – locul de baștină a actriței.

Foto: PageSix