Artistul i-a dedicat cea mai nouă producție muzicală bunului său prieten, despre care spune că a fost cel mai devotat și luminos om pe care l-a întâlnit vreodată. Acesta trebuia să împlinească ieri 31 de ani.

Ultima producție muzicală lansată de Timati este un omagiu adus bunului său prieten Ratmir Șishkov, decedat într-un cumplit accident rutier pe când avea doar 19 ani. Videoclipul piesei a fost lansat chiar în ziua în care acesta trebuia să împlinească 31 de ani. Rapperul și-a împărtășit trăirile pe rețelele sociale:

„Dragul meu Frate. Astăzi trebuia să faci 31 de ani. De fiecare dată când ies pe scenă și văd cum mii de oameni aprind luminile, am senzația că ești mereu alături de mine. M-ai învățat să prețuiesc fiecare clipă, deoarece nu se știe cât timp mai avem de trăit. Încă nu am întâlnit un om la fel de curat ca tine, sincer, luminos deschis și devotat”

„Până în prezent păstrez cu grijă amintirile, clipele trăite alături de tine. Cu siguranță ne vom întâlni odată, dar până atunci vreau ca amintirea despre tine să se păstreze în inimile celor care au trăit acele vremuri și care au crescut odată cu noi. Vreau ca în această zi specială, Mama ta să privească acest video și să zâmbească!”, și-a încheiat destăinuirile rapperul, prezentând videoclipul piesei „Ti pomnish”.

Ratmir Șishkov a devenit cunoscut pe când avea doar 15 ani și era participant la „Fabrika Zveozd 4”, acolo s-a împrietenit cu Timati, Dominik Joker și mulți alții. Accidentul tragic în care s-a stins acesta, s-a produs pe 22 martie 2007, chiar în centrul Moscovei. Tânărul tocmai devenise tătic de fetiță, lăsând în urmă o familie îndurerată și pe bunii săi prieteni și colegi de breaslă, care nu o singură dată i-au dedicat piese emoționante.

Printre acestea a fost și hitul celebru „Plachut nebesa” care a fost unul din ultimele proiecte în care a fost implicat tânărul, făcând parte din trupa Banda, care s-a destrămat după decesul lui Ratmir. Muzica și imaginile trezesc și astăzi fiori.

 Sursa: Instagram.com, Youtube.com

 

Distribuie articolul: