Dora Show nu se liniștește și mai pregătește o lansare pentru acest an. De data aceasta videoclipul va fi și mai colorat, filmat în sat, autentic, cu mulțime de oameni, autobuz vechi și obiecte de anticariat. Piesa se va numi simbolic „DURDOM PA-PA” și se pare că este despre un regim pe care actorul Emilian Crețu și-l dorește sfârșit în această toamnă.

Marea lansare este pregătită pentru 10 octombrie, când vom admira „DURDOM PA-PA”, scrisă la fel de Kapushon (Marin Crețu), ca și piesa „Coroana Mătii”.

„Dragilor, au mai rămas încă 5 zile pina la premiera videoclipului „DURDOM PA PA”. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au încredere in mine și s-au alătura nebuniei mele… @spoiala.dima @spoiala.dima @spoialabrothers @adrian.serediuc4 @kapushon.official #dorashow #Durdompapa”, scrie Emilian pe Pagina sa oficială.

Actorul a filmat și de această dată cu echipa Spoială Brothers. Însă se pare că actorii implicați în producție sunt mult mai mulți, printre care și nepoata lui Emilian – Lavinia. Așteptăm cu toții ziua de sâmbătă ca să vedem despre ce este piesa artistului. Apropo, lansarea va avea loc în cadrul emisiunii DORA show de la Jurnal TV.

Foto: Facebook.com/Emilian Crețu