Anul 2015 a fost unul plin de clipe frumoase pentru actorul și makeup artistul Emilian Crețu. Tânărul ne-a enumerat care sunt cele mai importante realizări pentru anul care a trecut.

1. Anul 2015 a adus cât nu au adus ceilalți 27 de ani. Aici mă refer la oamenii care apreciază munca și nebunia mea
2. Anul acesta a fost un an de familie dacă pot să zic așa. Dacă acum câțiva ani, mai bine zis anii de studenții , nu doream să mă întorc la casa părintească și in glodul din Negureni. Anul ăsta m-a făcut să fiu mai mereu în sat, la casa părintească, acel glod de atunci care era pentru mine „horror”. Acum este cel mai de suflet colțișor unde mereu revin cu drag. Deci, am fost mai mult timp cu familia.
 emilian
3. Iarăși, revin la casa părintească, în acest an am făcut casa mea să arata așa cum mi-am dorit să o am în copilărie, dar sărăcia de atunci era interminabilă. Mă bucur enorm de mult că în acest an voi face Revelionul acasa, la Negureni, alături de familie. Din 1999 eu mereu eram în chișinau de Revelion și încercam cumva sa fug de o realitate prea dură, acum sunt mândru de tot ce am facut pentru familia mea. La răscrucea anilor voi fi acasa pe lijanca, fără agitația și haosul din oraș.
4. Un lucru important este faptul că mi-am făcut noi prieteni, oameni care mă iubesc și pe care îi iubesc.
5. Poate par un pic lăudăros și fără modestie, dar în acest am mi-am făcut o mulțime de fani sau cum le mai zic eu „fănătși” care adoră tot ce înseamnă Emilian Crețu, Geta, Baba sau cum vreți voi. Acești oameni, majoritate sunt persoane pe care nu le cunosc, dar mă fac fericit prin mesajele lor. Un mesaj pe care l-am memorat, nu țin minte de la cine, dar suna în felul următor: „Emilian, tu dacă nu ai fi existat trebuia-i inventat”!