Despre viața personală a Mamei Dragonilor nu se cunosc prea multe lucruri. Actrița Emilia Clarke este foarte modestă și preferă să nu ofere prea multe detalii. 

Emilia Clarke, în vârstă de 33 de ani, nu mai este singură: actrița a început să formeze un cuplu cu Tom Turner, care este asistent de regizor. Zvonurile despre o posibilă relație au izbucnit după ce paparazzii i-au fotografiat pe Emilia și Tom în timp ce erau ieșiți la o plimbare cu câinele actriței.

Foto: ClebsFirst

Foto: ClebsFirst

Foto: ClebsFirst

„Sunt uniți de dragostea lor pentru câini”, a spus o persoană din anturajul lor, adăugând: „Emilia și Tom se înțeleg foarte bine. El este îndrăgostit și își vede viitorul alături de ea”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tom Turner (@iamtomturner) pe

Tom are o carieră în ascensiune. El a lucrat la pelicule celebre precum: „Star Wars Anthology: Rogue One” și „Îngerii lui Charlie”. El s-a iubit anterior cu vedeta „Misiunii Imposibile”, Rebecca Ferguson. Potrivit unor zvonuri, motivul despărțirii lor ar fi diferența de vârstă cu actrița de 36 de ani.

În ceea ce o privește pe Emilia Clarke, nu se cunosc prea multe despre viața personală. Anul trecut s-a despărțit de regizorul Charlie MacDowell, după o relație de aproximativ un an. Cu câțiva ani în urmă, Clark a avut o aventură cu creatorul serialului „Family Guy” și „American Dad!”, Seth MacFarlane, care a durat doar câteva luni.