Ellen DeGeneres nu va mai fi realizatoarea talk-show-ului său multipremiat cu Emmy, pe care l-a prezentat timp de 19 ani, a declarat vedeta de televiziune pentru The Hollywood Reporter, într-un interviu publicat miercuri, transmite Agerpres.

DeGeneres va oferi mai multe detalii în timpul ediţiei de joi a emisiunii sale, când o va avea invitată pe Oprah Winfrey, mai precizează publicaţia din domeniul divertismentului.

„Când eşti o persoană creativă, ai nevoie să fii provocat în mod constant – şi pe cât de minunată este această emisiune şi pe cât de distractivă este, pur şi simplu nu mai reprezintă o provocare”, a spus DeGeneres în interviul din The Hollywood Reporter.

„The Ellen DeGeneres Show” a debutat în 2003 şi a câştigat peste 60 de trofee Emmy.

Anul trecut, trei dintre producătorii principali au încetat colaborarea cu emisiunea, iar DeGeneres a prezentat scuze în urma acuzaţiilor de favorizare a unui mediu de lucru toxic, promiţând deschiderea „unui nou capitol”.

Citește și: Show-ul lui Ellen DeGeneres, subiectul unei anchete interne după acuzaţii de rasism şi condiţii de muncă nefavorabile

Distribuie articolul: