Emoții de fericire și mândrie pentru Elena Javelea! Artista ne-a reprezentat țara la concursul internațional Youthvision 2018 ce a avut loc in Baku, Azerbaijan.

Elena Javelea a avut o prestație superbă reușind să impresioneze juriul și să ia locul doi. Un trofeu important pentru țara noastră, după o concurență acerbă care s-a dat între 24 de țări.

Ea a interpretat piesa „Je t’aime” din repertoriul Larei Fabian.

Elena încă nu își poate reveni din euforie și a declarat pentru Ea.md că acest concurs a fost o provocare frumoasă, care i-a dat forțe noi: „ Am avut doar emoții constructive! Oamenii de acolo sunt foarte primitori, calzi, fac tot posibilul sa te simți acasă la ei in țara.. Am trăit emoții de vis in Baku, e un oraș extraordinar ce merita vizitat. Și timp de o saptamână cât am stat acolo, nici pentru o secunda nu m-am simțit străină. Am avut parte și de o organizare a acestui proiect foarte buna. Respectiv timpul pentru filmări, studio, repetiții.

Pentru acest concurs, Elena Javelea mărturisește că s-a pregătit o lună. A fost ceva foarte activ, însă cu rezultate de care ea este foarte mândră acum: „Au fost repetiții, studio, nu aș putea spune ca a fost ceva complicat… eu sunt binecuvântata și fac muzică din plăcere și chiar dacă uneori e ceva dificil depășesc ușor pentru ca îmi place enorm de mult ce fac.”

Artista ne-a mai spus că a primit invitații ca să participe la acest concurs, trei ani consecutiv, însă abia anul acesta și-a luat inima în dinți. „Am cântat a doua în concurs, conform tragerii la sorț. În deschiderea concursului a fost prezentat imnul Azerbaijanului,  cântat de către participanți, iar eu am avut onoarea sa încep imnul. Timp de o saptamână am trăit momente extraordinar de frumoase, făcându-mi foarte mulți prieteni”, a mai spus Elena Javelea.

Distribuie articolul: