La fel ca majoritatea artistelor din showbizul românesc, Elena Gheorghe a revenit pe scenă în timp record, după ce a devenit din nou mamă. Vedeta și-a reluat programul activ de concerte în doar o lună după venirea pe lume a micuței Nicole.

Nici nu a reușit bine să își aducă pe lume fetița, că deja s-a gândit la fanii care așteaptă să-i asculte vocea. Despre revenirea sa pe scenă, în concerte organizate în diverse locații din România, Elena Gheorghe a anunțat într-o serie de fotografii virtuale care o afișează într-o formă fizică de invidiat.

Back on track 😎 #myfirstconcert #moldovanoua

A post shared by elenagheorgheofficial (@elenagheorgheofficial) on

„De parcă nici n-ar fi născut” – constată sutele de mii de admiratori, pe care artista s-a grăbit să îi revadă în spectacole live. Așadar, Elena a renunțat la concediul de maternitate. Primul concert, după nașterea lui Nicole, a fost chiar în data de 15 august, când micuța a împlinit o lună de viață, spectacolul având loc în Moldova, de Sfânta Maria.

🦁 #concert #myoutfit

A post shared by elenagheorgheofficial (@elenagheorgheofficial) on

Cei care o ajută să aibă grijă de copii, cât este plecată pentru spectacole, sunt apropiații Elenei, mai ales soțul, cu care s-a înțeles să îi sară în ajutor fără a apela la serviciile unei bone.

Foto: Arhiva personală

Distribuie articolul: