Elena Gheorghe este una dintre cele mai admirate femei și soliste din România. De data aceasta, interpreta ne-a surprins pe profilul ei de instagram, cu una dintre cele mai curajoase ținute. Motivul a fost ziua ei de naștere.

Solista a împlinit 36 de ani, zi pe care aceasta a sărbătorit-o alături de familie și prieteni. Culoarea esențială a zilei a fost albul, iar Elena, desigur, a fost în centrul atenției datorită ținutei curajoase pe care a ales-o.O rochie albă lungă, cu decupaje îndrăznețe în zona bustului și a abdomenului. Un alt detaliu inedit a fost crăpătura imensă de pe picior.Elena a avut două ținute, una mai atrăgătoare decât cealaltă. La 36 de ani solista arată ca la 20, nicidecum, a mamă de doi copii deja mari.„La 36 de ani sunt o femeie împlinită! Am o familie frumoasă, prieteni dragi alături, nu mulți, dar buni. Am aici o comunitate faină care îmi este aproape și bucuria de-a cânta, de a dărui din ce mi-a dat El!

Mulțumesc pentru mesaje și pentru iubirea voastră! Love u! Sunt recunoscătoare pentru tot ce am!”, a scris Elena într-o postare de pe Instagram.

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ELENA (@elenagheorgheofficial)

Foto: instagram/ELENA

Sursa: profm.ro