Lucrurile s-au aşezat frumos în familia fostului preşedinte Traian Băsescu, pentru că la doi ani de la anunţul divorţului, bifaţi chiar luna aceasta, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu se secondează perfect în creşterea celor doi copii. Zilele acestea, în centrul atenţiei a fost fiica lor, Sofia Anais, pe care au sărbătorit-o pe rând.

A devenit o obişnuinţă să îi găsim, aproape în fiecare weekend pe Litoral, pe Bogdan Ionescu şi pe iubita lui, bomba-sexy Maria Grigoriu. De cele mai multe ori nu sunt singuri, ci însoţiţi de micuţii Traian Junior şi Sofia Anais, copiii lui Bogdan şi ai Elenei Băsescu, dar şi de bunicii paterni ai copiilor, Bebe şi Sidonia Ionescu. Aşa cum am mai spus, cei doi copii au toată familia la picioare, căci şi ceilalţi bunici, Traian şi Maria Băsescu, le fac toate poftele. Iată că în ziua în care superba cârlionţată Sofia Anais a împlinit cinci anişori, mai exact sâmbătă, 1 septembrie, a fost “de serviciu” tatăl, alături de întreaga lui familie, notează okmagazine.ro.

Surprinși în formulă completă la plajă, aveau aceleaşi activităţi cu care ne-au obişnuit: Traian şi Sofia se joacă, se bălăcesc, fiind deja extrem de bronzaţi, Maria şi Bogdan abia dacă au timp de plajă, fiind cu ochii în patru după copii, iar bunicii Bebe şi Sidonia fac ture între apă şi şezlong, ba pentru a spăla jucăriile de nisip, ba pentru a-i da pe nepoţi cu cremă de plajă. De remarcat cât de bine s-a integrat şi Maria în familia iubitului ei, cei doi fiind împreună de doar un an şi trei luni. Micuţii se simt relaxaţi în compania ei şi o consideră, şi pe ea, un adevărat partener de joacă.

Elena Băsescu a organizat în avans un eveniment cu baloane colorate, tort şi personaje de basm, în cinstea fiicei ei. La poza de grup a participat şi surioara cea mică, Anastasia, care a venit pe lume pe 4 iunie 2018, fiind copilul pe care Elena îl are cu actualul ei partener, Cătălin Gheorghe, dar şi frăţiorul Traian Junior, care va împlini 4 anişori abia pe 31 ianuarie 2019.

Distribuie articolul: