În ultima perioadă, a devenit un adevărat trend ca vedetele să vorbească deschis despre procedurile la care au apelat pentru a arăta mai tinere. 

Mai jos vedeți cine sunt cele câteva vedete de la Hollywood, care au recunoscut că au apelat la operații estetice sau la proceduri cosmetice invazive:

Tyra Banks

Aveam oase în nas care creșteau și mă deranjau. Puteam să respir bine, dar am optat pentru o operație estetică. Recunosc! Am extensii de păr și mi-am operat nasul. Simt că am responsabilitatea să spun adevărul”, a mărturisit modelul și actrița pentru People.

Katy Perry

Cântăreața a recunoscut ca a apelat la proceduri cosmetice invazive, dar nu și la operații estetice.
Am făcut tratamente cu laser și injecții cu fillere sub ochi – pe care le recomand tuturor celor care caută o soluție pentru cearcăne, dar în rest toate trăsăturile mele sunt reale”, a declarat Katy Perry pentru Refinery29.

Nicole Kidman

 

Am încercat injecțiile cu Botox, din păcate, dar am renunțat la ele și acum îmi pot mișca fața din nou”, a declarat Nicole Kidman pentru La Repubblica, în anul 2013.

Jamie Lee Curtis

Le-am făcut pe toate. Am făcut operații estetice. Am făcut puțină liposucție și puțin Botox. Și știți ce? Nimic nu funcționează”, a recunoscut actrița în 2002, într-un interviu pentru The Telegraph.

Jane Fonda

Tocmai mi-am făcut niște proceduri la bărbie și mi-am scos pungile de sub ochi. Apoi am decis că ar fi o idee bună să îmi fac o nouă tunsoare, pentru ca oamenii să creadă că este de la păr”, a scris Jane în 2010 pe blogul său.

Chirurgia estetică este o ramură din chirurgia plastică, care are ca scop îmbunătățirea aspectului estetic al corpului uman. Cele mai căutate intervenții de către femei sunt: mărirea și ridicarea sânilor, liposucția, abdominoplastia, precum și chirurgia feței (blefaroplastia și rinoplastia). Cele mai căutate proceduri chirurgicale pentru bărbați sunt: liposucția, rinoplastia, blefaroplastia și ginecomastia.

Distribuie articolul: