Publicul larg a auzit de ea în urmă cu aproximativ 20 de ani, mai exact în anul 2002, atunci când pe marile ecrane debuta filmul „8 mile“, despre viaţa lui Eminem, însă puţini ştiu acum cum arată şi ce face Hailie, fiica artistului.

Cu toate că au o relaţie foarte apropiată şi cântă despre ea în nenumărate melodii, Eminem şi Hailie au vieţi total diferite. Dacă el este unul dintre cei mai mari rapperi din istoria muzicii, Hailie a ales alt drum, fiind pasionată de fitness. Astfel, datorită corpului bine lucrat la sală, fiica lui Eminem a devenit influencer şi are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram.

Hailie Scott nu are foarte multe postări pe celebra reţea de socializare, dacă ar fi să o comparăm cu alţi influenceri, inclusiv cu cei din ţara noastră. Fiica lui Eminem are cont pe Instagram din anul 2016 şi are puţin peste 100 de poze postate.

Aşa cum era de aşteptat, Hailie ştie ce fotografii atrag cele mai multe like-uri, astfel că postează des imagini în care apare foarte sexy,  iar acest tip de fotografii strânge de fiecare dată peste 100.000 de aprecieri!

Sursa foto: Instagram.com

Distribuie articolul: