Fiul Președintelui Republicii Belarus Alexandr Lucașenko, Nikolai, a ajuns în atenția internauților, asta deși băiatul are doar 14 ani împliniți. Tânărul s-a transformat peste noapte și a cucerit internauții cu înfățișarea de model.

Timp de zece ani adolescentul apărea cam în toate pozele oficiale alături de tatăl său, dar nu prezenta atâta interes cum se întâmplă în prezent. Uite că brusc, acesta s-a transformat dintr-un băiețel dolofan, într-o frumusețe de flăcău cu o înfățișare de model.

Deși Nicolai s-a născut pe 31 august 2004, timp de trei ani, fiul președintelui Lukașenko a fost ținut departe de ochii lumii, iar zvonurile despre nașterea acestuia nici măcar nu au fost confirmate oficial. Totuși în 2007, acesta a început să-și însoțească tatăl peste tot: în vizitele și la evenimentele oficiale, chiar și la Adunarea Generală a Națiunilor Unite.

Până oficialii din Belarus își reveneau din „șoc”, Alexandr Lukașenko a recunoscut că este fiul său și că acesta nu face nimic fără părinte: nu mănâncă și nici nu doarme, așa că e nevoit să-l ia cu el mereu.

Președintele belarus mai are doi fii mai mari, iar numele mamei lui Nikolai nu a fost dezvăluit, deși circulă zvonurile că aceasta ar fi, fostul medic personal al lui Lukașenko.

Dacă în 2016 Nicolai Lukașenko afișa o față de copil, la ultimele apariții în public acesta apare extrem de schimbat. Este cu un cap mai înalt decât tatăl său, având deja 188 cm înălțime, are pomeții sculptați și postură regală. Internauții, în special sexul frumos, au rămas cuceriți de frumusețea adolescentului, care arată de parcă ar avea deja 18 ani împliniți. Acesta a fost poreclit „Prințul William de Belarus”.

Băiatul frecventează o școală obișnuită, îi place geografia, schiatul și joacă hockey profesionist. Acesta mai joacă în piesele de teatru de la școală, cântă la pian și nu e clar când le reușește pe toate, mai mereu însoțindu-și tatăl în deplasări.

Imagini pentru николай лукашенко сын

Cum vă pare Prințul William de Belarus?