La începutul lunii septembrie actorul rus, Mihail Efremov a fost condamnat la 8 ani de închisoare după ce, fiind în stare de ebrietate, a provocat un accident fatal în centrul Moscovei. La moment, se împlinesc în jur de două săptămâni de când actorul se află în centrul de detenție preventivă „Vodnik”.

Atât Efremov, cât și colegii săi de celulă, sunt scutiți de obligațiile de muncă, aceștia au acces la televizor, au sală de sport și chiar și o blibliotecă modestă. O altă „distracție” a condamnaților sunt scrisorile pe care le primesc de la cunoscuți și cei dragi. Actorul rus Mihail Efremov, în decurs de doar câteva zile a primit sute de scrisori de la fanii săi, iar la unele, acesta a decis chiar și să răspundă.

Fotografia unei scrisori de răspuns a actorului pentru una dintre admiratoarele sale a ajuns și în mediul online. Efremov îi mulțumește pentru susținere și acordă câteva detalii despre viața sa din detenție.

Sunt bine. Umorul și autoironia mă ajută. Colegii de celulă – sunt băieți buni. De asemenea, sunt un prizonier ascultăror, iar acest lucru are avantajele sale. Șefi destul de indulgenți. Și, desigur, cred în Dumnezeu. Totul trece și acest lucru va trece. Vă mulțumesc pentru suport. M. Efremov

Amintim că teribilul accident a avut loc la începutul lunii iunie. Mașina lui Efremov a ieșit pe contrasens și a lovit violent o autoutilitară de model Lada, accidentând și alte autovehicule. În urma accidentul a murit, la spital, șoferul Ladei, Sergey Zakharov, în vârstă de 57 de ani. Actorul nu a suferit traume.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: