Edward Sanda se simte acum un bărbat împlinit, din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, scoate hit după hit, piese pe YouTube de milioane de vizualizări, are faimă, fane, concerte, dar și jumătatea vieții lângă el. Acesta a început o relație cu frumoasa Cleopatra Stratan, și nu după foarte mult timp i-a pus și inelul pe deget.


Edward este în al nouălea cer de fericire, se bucură că poate adormi cu Cleopatra în brațe, după o zi obositoare.

Cei doi îndrăgostiți au ales să-și petreacă luna de miere pe plaja însorită și printre peisajele mirifice din Santorini, un loc ales de cele mai multe vedete pentru momente atât de romantice, de speciale și de unice. Vara a fost una plină de muncă și proiecte pentru ei, apoi plină de stres și de emoție datorită nunții, dar au reușit să se relaxeze la maximum în cele câteva săptămâni de vacanță.

Au venit înapoi acasă mult mai relaxați și mai puși pe treabă, pregătiți de noi proiecte și de multă muncă, semn că Edward a și scos deja o nouă piesă, în colaborare cu Ioana Ignat, ce a reușit să strângă aproape 3 milioane de vizualizări în nici o lună de la lansare.

Se mai spune că unele relații se schimbă în urma căsătoriei, și nu în partea cea mai pozitivă: intervine stresul, monotonia, apar diverse certuri. Însă, acest lucru nu se întâmplă și în cazul artiștilor noștri, întrucât la ei, totul devine parcă din ce în ce mai frumos.


„Lucrurile decurg natural, firesc, așa cum a fost de la început și așa cum o să fie mereu. Nu simțim nicio constrângere pentru că noi ne-am potrivit și am avut conexiune frumoasă de la început. Și ce să se schimbe? Dacă suntem la fel, nu are ce”, a povestit Edward cu zâmbetul pe buze, în cadrul unui interviu.

Chiar dacă sunt un cuplu nonconformist și nu respectă tradițiile și ce spune lumea, sunt și genul care consideră că actul de căsătorie este foarte important. Își doresc și să devină părinți într-o bună zi, dar nu plănuiesc absolut nimic. Se axează mult pe carierele lor, mai ales că și Cleopatra și-a terminat acum studiile și nu dorește să se apuce încă de facultate, astfel, se poate axa doar pe muzică.

Ne dorim un copil, dar nu chiar acum, așa de tineri. Mai așteptăm. Mai vrem să copilărim, să mai vedem și noi lumea asta, că e frumoasă, și să ne ocupăm mai ales de carierele noastre. Când o să vină și un copil, o să vină, dar, încă nu l-am programat”, a mai povestit artistul.

Foto: instagram/cleopatrastratan
Sursa: monden.ro