După o luptă aprigă cu cancerul, Edith Gonzalez, celebra actriţă de telenovele, a murit. Cancerului ovarian a recidivat, iar actrița nu a mai avut putere să lupte.  Cu puțin timp înainte de a muri, vedeta i-a dedicat o scrisoare emoționantă fiicei sale. 

Constanza este fiica politicianului Santiago Creel – cu care regretata actriță a avut o relație în anul 2004.

Înainte de a muri Edith Gonzales i-a lăsat o scrisoare Constanzei.

„Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața.”

Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.

Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o opilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo”, a scris Edith Gonzalez.

Actrița a mai avut un vis înainte de moarte, dar din păcate nu a reușit. Edith și-a dorit ca de ziua fiicei sale, care în luna august va împlini 15 ani, să îi organizeze o petrecere de zile mari. 

Distribuie articolul: