Fetele din echipa EA.md s-au declarat gata de cumpărături! E plăcerea femeilor, nu-i așa? Acestea au pornit cu mult elan să facă plinul la METRO, dar și să descopere Deliciile METROPOLEI  – un program prin care faci cumpărături la METRO și te bucuri de reduceri în 30 de restaurante, din Chișinău și Bălți.

Peste 25 de mii de produse au stat la dispoziție pe rafturile magazinului. Prima stație a găștii EA.md – decorațiile de Crăciun! Fetele au probat accesoriile pe plac Moșului, iar ulterior au ales mașini… trainice de la zona de jucării. Nadia și-a ales o masă de călcat nouă, iar Cristina a găsit cartușe pentru filtrul ei de apă. Eugenia e mare amatoare de paste – le-a găsit în sortiment bogat! Cristina, editora EA.md, va testa laptele de orez cu migdale. Și bineînțeles au trecut toate pe la raionul de fructe și legume proaspete.

„Am luat un ceai să bem în redacție, și o agendă să o dăm cadou în LIVE-ul de vineri”, a spus Nadia Darie.

„Voi face o salată arabă și toate ingredientele necesară le-am găsit proaspete la METRO”, a dezvăluit Cristina Popov.

„Eu deseară mănânc paste cu sos și roșii… și cafea cu lapte cum îmi place mie”, a dezvăluit Eugenia Ion.

Ana a fost prinsă în redacție și nu avut timp să meargă la cumpărături. Ea a comandat online pe metro.md și i-au fost livrate produsele acasă.

După ce am cumpărat cele necesare, ne-am apropiat de casă, unde la un cec de peste 2000 de lei ne-au fost oferite 2 cupoane de reduceri la restaurantele partenere ale programului. Apropo, cu Deliciile METROPOLEI, pentru cumpărături în valoare de 1000 de lei primești un cupon cu reduceri la o serie de restaurante în valoare de 100 de lei.

Cu alte cuvinte, cupoanele de la METRO îți aduc în rețeaua de restaurante partenere până la 30% reducere la nota de plată, și se aplică începând cu un consum în valoare de minim  300 de lei.

Cum a fost la restaurant

Cina acasă s-a amânat, așa că noi am  trecut rapid la selectarea restaurantului –   AVA 1727 Wine bar & Restaurant.

„Mă bucur mult că am iesit astăzi în oraș și nu trebuie să cheltuim o avere, pentru că avem cupoanele de la METRO și o să avem o reducere destul de frumușică. Mie îmi place că descoperim deliciile restaurantelor din capitală”, a mărturisit Eugenia.

„Eu trebuie să spun că acum mă simt ca în Italia. Această ieșire mi-a adus aminte de această țară frumoasă, grație pastelor cu fructe de mare”, a recunoscut Ana Scripnic, reporteră EA.md.

„Pentru mine această seară e specială pentru că eu nu trebuie să gătesc acasă, dar și am ocazia să savurez din deliciile acestui restaurant împreună cu voi”, a decorat în final Cristina, editoră EA.md.

Să intre posesia cupoanelor poate orice client METRO

Bucură-te și tu de o experiență frumoasă la cumpărături la METRO și beneficiază de reduceri în restaurantele din Capitală. Proiectul este pentru tine, menit ca localurile să își facă noi prieteni, iar METRO să-și consolideze relațiile cu cumpărătorii și partenerii – în rezultat micile afaceri sunt susținute și aceasta contribuie la dezvoltarea întregii comunități.

P