Călătoria cu avionul în perioada pandemiei de coronavirus ridică multe semne de întrebare. În această perioadă este greu să găsești informații veridice într-un mod cât mai clar și mai ușor posibil pentru a putea planifica un zbor în siguranță. Acest lucru ne stresează și ne face să devenim confuzi.

”Noi, cei din echipa eAvion, la fel ca și voi ne întrebăm ce ne mai așteaptă în viitorul apropiat și care sunt condițiile în care se va activa în domeniul aviatic. Iată de ce, venim pe piață cu un pachet complet de servicii îndreptate spre nevoile tale și care au menirea să îți asigure un zbor în siguranță”, a declarat Ecaterina Popușoi, director executiv eAvion.

Înainte de a emite biletul pentru zbor, echipa eAvion verifică un set de acte pentru a se asigura că o să puteți ajunge la destinația.

Verificăm actele cu poliția de forinteră și serviciul profiling astfel încât să fim siguri că sunteți eligibil pentru zbor”, a adaugat directorul executiv.

După ce au certitudinea că puteți zbura, managerul personal eAvion emite biletul de zbor și se asigură să vă transmită toate informațiile necesare până la zbor. În ziua cursei primiți check in-ul și toate instrucțiiunele necesare pentru călătorie.

În cazul când zborul este anulat, echipa eAvion te ajută în procesul de rambursare a banilor sau a modificării datei zborului.

Experții eAvion, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul ticketing, vă garantează o abordare individuală, oferindu-vă soluții practice indiferent de problema pe care o aveți. Astfel vă asigură un zbor în siguranță și minimalizează riscurile care pot apărea în perioada pandemică.

P

Distribuie articolul: