Revista EA.md anunță colaborarea cu o tânără bloggeriță, care scrie despre maternitate, despre experiența creșterii și educării a doi copii. Provocarea de a fi de două ori mamă la 22 de ani a făcut-o pe Diana Ivanov să-și lanseze un blog în care să-ți povestească experiența. Ei bine, o parte din experiența sa va veni direct și pentru mămicile din comunitatea EA.md.

„Scrisul e un remediu să ordinezi gândurile, doar că nu aveam curaj să public. Mereu aveam frica aia care spunea că sunt prea tânără, cine mă va lua în serios?! Și apoi, nu vreau lumea să creadă că mă laud cu realizările mele. Am decis din 2 motive: m-am saturat să văd că societatea subestimează lucrul mamelor. Când zici cuiva că stai acasă în concediu de maternitate, el chiar crede că tu STAI acasă. Dar nu e deloc așa. Scriu despre provocările maternității și cum trec eu peste ele. Astfel, mamele vad că nu sunt singure pe lume dar că există soluții în afară de a ne complace în situația în care suntem”, a spus Diana într-un interviu acordat pentru EA.md.

Diana ne va povesti despre provocările unei mame de fiecare zi, deciziile majore luate pentru băieții ei, dar și cum să fii o mamă echilibrată și să nu-ți neglijezi, în același timp cariera.

Diana Ivanov pe Facebook

Diana Ivanov pe Instagram

Distribuie articolul: