Pavel Stratan și fostul solist O-Zone, Radu Sîrbu trebuie să fie extrem de mândri că odraslele lor le-au moștenit talentul și dragostea pentru muzică. Familiile și-au unit puterile pentru o colaborare muzicală inedită. Este vorba despre piesa „Altă dată” interpretată de Cezar Stratan și Eva Maria. 

Surpriză frumoasă pentru fanii familiilor de muzicieni Stratan și Sîrbu.

Pavel Stratan și Radu Sirbu, doi dintre cei mai talentați artiști de peste Prut, își unesc forțele pentru o colaborare unică. Cu performanțe inedite, zeci de premii, recorduri și experiența muzicală de aproape 20 de ani, cei doi tătici au compus pentru Cezar, mezinul familiei Stratan, și Eva Maria, fiica lui Radu și Sianna Sirbu, piesa „Alta dată”.

Este o poveste de dragoste de oameni mari, dar trăită de copii, piesa „Alta dată” este insoțită de un videoclip regizat de Roman Burlaca.

Textul lui Cezar ne amintește enorm de stilul tatălui său, iar Eva Maria este o cochetă cu voce angelică. Povestea dintre cei doi trebuie văzută și ascultată, așa că, mai bine urmărește imaginile de mai jos și spune-ne dacă îți place.

În noiembrie 2017, Cezar a lansat alături de Cleopatra piesa și videoclipul „Mami”, o poveste cu un mesaj emoționant. La cei 10 ani, Cezar merge pe urmele tatălui său, iar de la 4 ani cântă alături de el.

Eva Maria și-a făcut debutul la „Aici eu sunt vedetă” unde interviul ei a adunat peste un milion de vizualizări pe YouTube. Deși este proaspăt absolventă de gradiniță, Eva Maria este pasionată de vlog și are deja un canal de YouTube.

Video: Youtube.com

Distribuie articolul: