Nick Jonas și Priyanka Chopra au confirmat logodna lor din India printr-o poză superbă pe care au postat-o pe internet. Aceasta a fost realizată în timpul ceremoniei tradiționale de logodnă. Cuplul, împreună cu familia lui Nick se află în Mumbai unde au sărbătorit conform cutumelor indiene legătură de iubire dintre Nick și Priyanka.

Alături de familia Priyankăi, toți au participat la ceremonia Roka, iar actrița a postat pe Instagram câteva poze din timpul evenimentului. Amândoi sunt frumoși, topiți unul după altul și debordează de fericire, notează okmagazine.ro.
O sursă a spus despre cei doi pentru publicația E! ca: „Priyanka și Nick nu voiau să aibă o logodnă prea lungă.” Iar dovada este faptul că au plecat împreună în India, unde familia lui Nick i-a cunoscut pe părinții alesei sale.


Aceeași sursă a spus despre nunta celor doi că „Priyanka își dorește ca totul să se întâmple conform tradițiilor indiene. Vrea să respecte valorile familiei sale și cu siguranță va exista o nuntă în stil indian. Peiyanka și Nick sunt entuziasmați că toți se vor întâlni și vor sărbători.”


Inelul de logodnă al Priyankăi a costat 200.000 $. Nick l-a achiziționat de la Tiffany & Co și i l-a dăruit de ziua ei când se aflau la Londra.

Nick și Priyanka s-au întâlnit la gala MET din 2017, dar au început să se întâlnească în primăvara acestui an. După doar câteva luni de relație, s-au logodit.

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: