Prezentatoarea TV Anișoara Loghin se retrage de pe micile ecrane pentru că urmează să devină mamă. Aceasta a prezentat ieri, 30 decembrie, ultima emisiune „O seară Perfectă” și a anunțat în premieră cine îi va lua locul. 

„De-a lungul timpului, prezentatoarea a adus în fața micilor ecrane oameni talentați, care merită să fie cunoscuți, hohote de râs, jocuri provocatoare, lacrimi de bucurie, dar și povești cu mult adevăr”, se spune într-o notă postată la un video pe pagina de Instagram a emisiunii de la Pro TV Chișinău.

Astfel, noua prezentatoarea a emisiunii „O seară Perfectă” este interpreta Elena Javelea. Anișoara s-a despărțit cu lacrimi de platoul și echipa în care muncește de mai mulți ani.

Elena Javelea a fost ultima invitată a jurnalistei, aceasta a fost emoționată și spune că este o onoare pentru ea să apară pe micile ecrane în fața fanilor emisiunii.

Amintim că de-a lungul anilor emisiunea „O Seară Perfectă”  de la PRO TV a mai fost prezentată de Natalia Cheptene și Rodica Ciorănică.

Distribuie articolul: