După cununia religoasă pe care au organizat-o spre sfârșitul acestei săptămâni, Gloria Gorceag și Vitalie Catană își joacă astăzi nunta alături de rude și alți colegi de breaslă. Evenimentul are loc în Capitală, iar cum arată primele fotografii, vedeți mai jos.

gloria nunta

Pentru că e nuntă de interpreți, o bună parte din showbizul autohton se distrează astăzi la nunta organizată de Gloria și Smally. După o cununie frumoasă, tinerii și-au luat inima-n dinți și susțin, în această seară, probabil cel mai frumos test din viața lor (înainte să devină părinți).

Colegii de breaslă sunt cei care împărtășesc primele fotografii de la sărbătoarea care are loc, în această seară, la un restaurant privat din Capitală – Casa Nunții „Noroc”.

20292667_656221257901438_5834410354159422191_n

Primele poze trădează din plin ținutele alese de miri pentru nunta lor, deosebite de cele purtate în ziua cununiei religioase. Smally a ales să poarte smoching, în timp ce Gloria și-a subliniat feminitatea mai întâi cu o rochie minimalistă, de tip prințesă. Ulterior, mireasa și-a schimbat ținuta pe o rochie de tip sirenă:

11

Fotograf, la nunta cuplului, este Dima Iacovlev. Mai multe poze de la petrecere:

Foto: Dima Iacovlev Photography, Facebook

Distribuie articolul: