Ai auzit de magazinul de mobilă TANDEM? Dacă nu, atunci acum cu siguranță vei cunoaște despre ce este vorba. Omul de afacere Ion Sturza a confirmat încă odată tot ce deja se știa. Acesta a lăudat cu mândrie o afacere prosperă cu mobilă „Tandem”, cea care zi de zi demonstrează clienților că sunt lideri și oferă doar calitate. „Intrați și bucurați-vă (cumpărați) ca mine”, a declarat Sturza pe profilul său de Facebook. 

Fabrica cu mai mulți ani pe piața din Moldova și România, iar pe perioada pandemiei au crescut vânzările cu 30%. De asemenea, are 10 show-roomuri în Moldova și România și rulajul anual este de 15 mln de euro. Uimitor nu? Iată ce spune Ion Sturza despre această afacere!

 „Cine nu-l cunoaște pe Corneliu Său?! Toți!

E implicat în multe și îi pasă de toți și de toate. Dar e și puțin aventurier în sensul bun al cuvântului. A acceptat să treacă strâmtoarea Drake într-o „cutie de conserve”. Bine că s-a terminat cu… întoarcerea în siguranță înapoi pe „pământ”.

L-am cunoscut acum câțiva ani la un eveniment de business unde îmi dădeam și eu cu părerea. A fost „rapid” în abordare. „Uită-te, am o afacere prosperă cu mobilă de interior, mobilă de grădină etc. , „Tandem”, și vreau să mă extind. Mă uit la trei opțiuni – Moscova, Kiev și București. Ce părere ai?”. Am avut răbdare (nu și el) să-i explic. România este o oportunitate „naturală” pentru expansiune. Spațiul cultural și lingvistic comun, piață matură, concurențială, dar și destul de mare – 20 de milioane de consumatori. Acces facil la fonduri locale și europene. Dacă reușești acolo, poți să consideri că reușești în întreaga UE și ai acces la 500 de milioane de consumatori. Încearcă!

Și a încercat! Astăzi are o prezență constantă în piața românească, magazine de mobilă și spații expoziționale în mai multe orașe. Ultimul showroom deschis în cartierul Baneasa din București este un fel de state of art. Ambițios și cu mult gust.

Considerați că e o promovare a lui Corneliu. Intrați și bucurați-vă (cumpărați) ca mine. E moldovean. E de-al nostru. E foarte bun!”


Menționăm că TANDEM este o fabrică de mobilă autohtonă, cu mai mulți ani pe piață, oferă o gamă largă de mobilier: canapele, paturi, dulapuri, saltele, noptiere, mese, scaune și bean-bag-uri. Compania TANDEM utilizează cea mai nouă tehnologie de producere a mobilierului şi oferă soluţii inovative pentru a asigura o calitate înaltă fiecarui produs. O dovadă în acest sens este şi perioada de garanţie extinsă de până la 10 ani.

 

Distribuie articolul: