Recent, Victoria și David Beckham au devenit proprietarii unui apartament grandios localizat în centrul orașului Miami. Piscină personală, un design luxos și o priveliște minunată sunt doar câteva elemente care-l fac atât de special, vezi și tu mai jos cum arată locuința.

Fostul fotbalist David Beckham și soția acestuia, Victoria Beckham, au decis să realizeze o achiziție valoroasă – un apartament în centrul orașului Miami. Pentru o astfel de plăcere cuplul a plătit o sumă frumușică, dar se pare că a meritat!

Apartamentul este situat în centrul orașului Miami, în clădirea „One Thousand Museum Miami”, care a fost proiectată de renumita arhitectă Zaha Hadid. Clădirea număra 62 de etaje, dar are numai 100 de apartamente a căror preț variază de la 6 milioane de dolari la 53 de milioane de dolari. Familia Beckham sunt proprietarii unuia dintre cele mai scumpe apartamente, aceștia au achiziționat locuința cu 49 milione de dolari.

La prima vedere, prețul poate părea prea mare, totuși este justificat. În ceea ce privește confortul, apartamentele sunt comparabile cu un hotel de șapte stele: locatarii au la dispoziție o piscină cu vedere panoramică la plajă, un bar, o sală de gimnastică, un spa și un salon de frumusețe cu coafor.

Iar interiorul penthouse-ului nu prea are cum să te lase indiferent: acesta este decorat într-un stil minimalist și dotat cu mobilier și tehnică specială, semnată de designer. Un alt avantaj al apartamentelor sunt ferestrele panoramice de la podea până la tavan, care oferă o priveliște uluitoare asupra Miami. Iar pe acoperișul penthouse-ului este instalată o piscină.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: