V-ați obișnuit deja cu noutățile muzicale ale lui Smiley din 2017 - an în care artistul lansează, la fiecare dată de 10 a fiecărei luni (din martie), câte o piesă nou-nouță, alături de un nou videoclip. Dacă acum exact o lună lansa „Să-mi fie vara”, astăzi a văzut lumina zilei „RARA” - cea mai nouă producție a artistului.

Cea mai nouă compoziție muzicală din repertoriul lui Smiley se intitulează „RARA” și este un featuring realizat în colaborare cu Juno – unul dintre cei 4 membri ai boyband-ului SHOT – noul proiect inițiat de HaHaHa Production. Juno este recunoscut pentru vocea bună și super skill-urile în materie de dans, atuuri completate de o imagine young & cool.

„RARA” evocă din nou suferința masculină în dragoste și iubirea lipsită de reciprocitate, fapt redat și de versurile: „iar o văd cum dispare, fuge de Soare, odată cu stelele, chiar când începe să-mi placă, mă lasă baltă, îmi ia plăcerile”. „RARA” are, de astăzi, și un videoclip oficial care începe chiar cu piesa „De unde vii la ora asta” – un hit lansat recent de Smiley.

Amintim că la 10 ani de carieră solo, Smiley lansează proiectul #Smiley10 – „o confesiune muzicală multimedia pe care simte să o facă publicului sau într-un moment de bilanț și sărbătoare. Proiectul #Smiley10 va fi un maraton de lansări, confesiuni și inovații.”

Până în decembrie, în data de 10, lună de lună, Smiley lansează câte o piesă nouă cu videoclip – un demers unic pentru piața muzicală din România. Toate piesele se vor regasi pe noul album care va purta numele sugestiv „Confesiune”. Prima lansare din anul #Smiley10 se numește „Flori de plastic”. A urmat apoi „De unde vii la ora asta”, care s-a bucurat de un succes remarcabil, după care – „Domnu’ Smiley”.

Foto: captură video

Distribuie articolul: