Natalia Barbu este o femeie a artei și a frumosului, și de curând interpreta a oferit un interviu pentru revista Fashion VIP. Interpreta a reușit să destăinuie publicului detalii despre cariera sa, despre noile planuri muzicale, dar și să descopere o parte din Natalia Barbu de după culise.

Interpreta își amintește cu nostalgie despre începuturile carierei sale afirmând că prima oară când a simțit că scena este a ei și ea este la locul ei în marea scenă a fost la Festivalul de la Mamaia, în 1998. Natalia Barbu mai notează că „scena cere și sacrificii, îți oferă, dar și îți ia”.

Frumoasa interpretă oferă detalii despre noua ei piesă „Ești atât de frumoasă” cât și despre povestea din spatele acesteia.

„Această piesă a ținut loc în sertar cam un an, dar primăvara aceasta am zis că i-a venit timpul . „Ești atât de frumoasă” este o melodie de stare și cred că fiecare femeie: mamă, bunică, fiică, prietenă, se regăsește cumva în aceste versuri”, a spus artista.

Natalia Barbu spune că scena este pentru un flux de energie, iar dragostea publicului îi reîncarcă bateriile.

Când ești pe scenă, între tine, artistul, și public are loc un schimb de energie fantastic. De exemplu, sunt concerte care durează câte două-trei ore. Și după o oră de cântat nu sunt mai obosită, ci din contra, mult mai plină de forțe. Un lucru este cert, dacă ești adevărat și sincer cu publicul tău și îi oferi emoții, oamenii îți oferă de o sută de ori mai mult. E ca un drog, dacă ai trăit senzațiile de pe scenă, e cam greu să renunți”, povestește Natalia Barbu.

Interpreta povestește că are o relație foarte apropiată cu feciorul ei, Victor, despre care spune că este un copil înțelegător și își dorește să meargă cu mama lui în concerte grandioase.

Eu și Victor suntem foarte apropiați. Și când plec la concerte îmi zice să-l iau și pe el, îi explic însă că nu pot să fac acest lucru. Se mai supără un pic, dar îi trece. El se obișnuiește cu idee că mama cântă și i-am zis că neapărat o să-l iau cu mine la un concert mare. El așteaptă momentul.”

Când viața a pus-o la încercare, Natalia Barbu a fost susținută de cei apropiați, care au ajutat-o să depășească mai ușor momentele dificile.

Cel mai dificil a fost să o pierd pe mama. Atunci am avut starea de copil pierdut, orfan. Dacă nu ar fi fost fiul și familia mea, nu cred că mă descurcam atât de bine cu această situație. Primul an a fost mai complicat, apoi am înțeles însă că mama este oricum. Eu o văd și o simt. Ea vine în visele mele. Și dacă aș putea să schimb ceva, l-aș ruga pe Dumnezeu să o mai lase pe mama încă pe vreo 20 de ani, ca să mergem și noi în vacanțe ca fetele și să mai îmbătrânim împreună”, afirmă Natalia.

Citiți interviul Nataliei Barbu integral în ultimul număr al revistei Fashion VIP, care poate fi deja găsit în chioșcuri.

 

Autor: Ana Scripnic, stagiară

Distribuie articolul: