Visurile se împlinesc, dacă te încrezi în ele cu tărie! A demonstrat-o și Adriana Postavan, o tânără din Republica Moldova, care a ajuns la X Factor România după cover-ul pentru piesa „Sub pielea mea”, de Carla’s Dreams. Tânăra a ajuns să evolueze live pe scena concursului, iar cum a fost apreciată, vedeți mai jos.

În prezentarea sa din concurs, tânăra de 19 ani recunoaște că a devenit renumită pe YouTube, adunând puțin peste 210 mii de vizualizări la acel cover. Odată ajunsă în România, tânăra a spus:

„Simt că trebuie să încerc și o să reușesc! Dacă solistul îmi va da NU, aș fi puțin tristă, dar nu m-aș supăra pe el. Înseamnă că nu sunt destul de bună.

Am fost invitată și la Radio ZU, pentru că le-a plăcut coverul. Am primit o surpriză extraordinară, pentru că a venit și Carla’s Dreams, cântând împreună cu mine. Este foarte prietenos, foarte amabil, are un zâmbet extraordinar. Sinceră să fiu, nici nu vreau să știu cum arată în realitate, pentru că are un specific deosebit și misterul acesta atrage toată lumea. Mi-a zis că sunt bravo și să continui. Eu mi-aș dori, pentru că muzica este visul meu.”

Deși a fost prevenită de artist că niciun concurent de la X Factor nu a cântat bine „Sub pielea mea” pe scena show-ului și totuși, s-a ținut de cuvânt, interpretând această piesă:

Și dacă acel NU totuși a venit, Mihaela a primit 3 de DA din partea celorlalți jurați:

„Nu știu ce faci, cum faci, dar îmi place foarte mult timbrul vocii tale”, i-a spus Ștefan Bănică Jr.

„Mi-ar fi plăcut să personalizezi mai tare melodia, mi se pare că tu poți! Ai ceva special și îmi place”, i-a adăugat Delia.

„Eu cred că ți-ai dat drumul la penultimul refren. Poate că prezența lui Sergiu te-a emoționat. DA”, a spus și Horia.

Foto: arhiva personală