EMAA este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, versatilitatea sa artistică și pasiunea au fost punctele forte ce au adus-o la un val imens de simpatie din partea publicului. Colaborarea alături de Carla’s Dreams pentru piesa „N-aud” a fost un real succes, reușind să intre în YouTube Trending. Acum cântăreața uimește publicul cu o nouă piesă, fără Carla’s, dar la fel de puternică.


EMAA revine cu un nou single – „Sufletu’ Imun”, o piesă personală, unde versurile te vor purta departe de agitația zilelor, de gândurile apăsătoare, lăsând în urmă lor doar stările de bine. „Sufletu Imun” reprezintă, în sine, o stare pe care EMAA dorește să o trezească în fiecare ascultător. În clipul piesei sunt incluse și imagini din arhiva personală, atunci când Emma e în primii ani de viață.

Mesajul piesei este unul personal, subiectiv. Piesa a fost scrisă și compusă de EMAA alături de 911 și de Alex Turcu, ei au pregătit și varianta finală a producției.

Printre lansările anterioare se numără și single-ul „Zburatorul” sau colaborarea alături de The Motans pentru piesa „Insula”, piese ce s-au bucurat de susținerea celor mai importante posturi de radio din România.

Vizionează videoclipul:

Distribuie articolul: