Artistul care ne-a cucerit cu piesa „Alors on danse”, melodie pe care o cunoaște toată planeta, revine în atenția publicului după 8 ani de „tăcere muzicală”. Belgianul Stromae și-a prezentat în cadrul unei emisiuni TV noul single – „L’enfer” („Infernul”).

Stromae și-a lansat cea mai nouă piesă „L’enfer” în cadrul emisiunii franceze TF1, care a adunat în nici trei zile aproape 4 milioane de vizualizări, doar pe Youtube, semn că fanii erau nerăbdători să o asculte. Așa cum ne-a obișnuit, produsele muzicale ale acestuia sunt pe de o parte vesele, iar pe alta ating subiecte „întunecate” și chiar triste – lucru menționat chiar de interpret.

„Așa văd eu viața. Nu este nici complet albă și nici neagră, sunt momente atât dificile, cât și frumoase, care se schimbă mereu. C`est la vie. (n.r. Asta e viața)”, spune artistul.

După ce prezentatoarea a menționat că Stromae ar fi suferit în ultimii șapte ani, întrebându-l dacă își transpune cuvintele în muzică, artistul a început să-și interpreteze noul single. Acesta cântă despre problemele mintale cu care s-a confruntat și chiar despre gândurile de suicid, de care nu se simte deloc mândru. „Toate aceste gânduri m-au făcut să trăiesc în infern” – cântă Stromae.

Odată cu revenirea sa, interpretul a dezvăluit că pregătește un album – Multitude – care va fi lansat pe 4 martie 2022.

Stromae a devenit celebru la nivel internațional în 2010 cu piesa „Alors On Dance” care răsuna din toate televizoarele și radiourile. În 2013, a urmat piesa „Papaoutai” care, la fel, ca fost un succes mondial. La un moment dat, artistul a spus că va lua o pauză în cariera muzicală, întrucât se confrunta cu probleme personale.

Cum sună noua melodie, vezi în clipul de mai jos începând cu minutul 2:05.

Distribuie articolul: