După opt ani de la finalul serialului, creatorii au decis totuși să filmeze continuarea. Se cunoaște că filmările sunt stabilite pentru ianuarie al anului 2021. 

Vești bune pentru fanii serialului „Dexter”. Canalul TV Showtime va lansa un nou sezon, alcătuit din 10 episoade. Filmările noului sezon vor începe în 2021, în luna ianuarie. Iar premiera este planificată pentru toamna aceluiași an.

Rolul principal, ca și în sezoanele precedente, îl va interpreta Michael C. Hall. Showrunner-ul va fi producătorul și scenaristul Clyde Phillips, care a lucrat asupra primelor patru sezoane. Sub ghidarea lui, serialul a primit trei nominalizări „Emmy” și patru nominalizări la premiul Guvernului Scriitorilor din SUA.

„Dexter” se bazează pe romanul lui Jeffrey Lindsay „Dexter’s Dormant Demon”. El relatează povestea unui criminal în serie care lucrează la poliția din Miami și își demonstrează propria justiție, omorând criminali care au evadat de la pedeapsă. Serialul a apărut pe ecranele televizate în perioada anilor 2006-2013 și a adunat mulți fani. Majoritatea dintre ei au fost dezamăgiți de finalul neașteptat, astfel încât popularitatea ultimului episod a fost 4,6, pe când la celelalte episoade cel puțin 8. Cum se vede că scenariștii vor avea un pic de lucru asupra noului sezon, pentru a culmina publicul.

Sursă: glamour.ru