Chiar dacă nu mai apar atât de des pe micile ecrane, așa cum o făceau în primii ani de activitate, duetul Irina și Anatol Bivol au rămas la fel de talentați și de promițători ca în prima zi de activitate scenică.

„Cea mai recentă colaborare este cu Adrian Sandu, un coleg de-al nostru, căruia îi datorăm piesa de debut „Florile dragostei”. Textul piesei pe care am lansat-o recent îi aparține lui, iar muzica lui Anatol. Titlu dat de Adrian „Bine” ne-a plăcut, fiind unul simplu, sugestiv ce transmite un mesaj pozitiv, la fel ca și piesa” mărturisește Irina.

Vezi și: Duetul „Frații Irina și Anatol Bivol” aniversează 25 de ani de la fondare

Irina Bivol a„La invitația celor din diasporă și în special a Doamnei Liuba Sîrbu, fondatoarea revistei pentru copii din Canada „Pici Voinici”,  în timpul apropiat vom pleca în Canada într-un mic turneu. Invitația a venit cu prilejul zilei copiilor dat fiind faptul că în repertoriul nostru avem multe piese pentru copii.  Astfel le facem cunoștință celor mici cu cântecele copilăriei, cântece cu care au crescut părinții lor și prin intermediul cărora vrem să creăm o legătură frumoasă. Mulțumim tuturor concetățenilor care s-au oferit să contribuie la acest eveniment”, a mai spus Irina pentru EA.md.

Spectacolele care urmează vor avea loc la Montreal, Calgary,  Edmonton și Toronto.

irina si anatol bii

Postura de bunică îi prinde bine simțindu-se perfect. Chiar dacă mama Irinei nu mai este, acasă la Cojușna merge des, ori de câte ori are ocazia, deoarece acolo a rămas tatăl ei împreună cu sora cea mică și nepoții care sunt un sprijin și un motiv de bucurie.

Citește și: Irina Bivol a asistat la nașterea nepoțelului Dominik

Reamintim că duetul fraților Bivol a apărut prin anii 90 și au cucerit inimile publicului cu piese ce mulți dintre noi le fredonăm și astazi  „Trenule”, „Zurgălăi”.

Foto: Alina Bradu, Moldova Concert

Autor: Cristina Popescu, stagiară