Sala Filarmonicii a fost plină recent, grație unui nume nou pe scena muzicii de la Chișinău. Karmella a venit să coloreze showbizul și să ne spună că este în muzică de ani buni, doar că s-a afirmat și a primit recunoaștere la Moscova. La primul său concert la Chișinău au fost prezenți invitați de onoare, prietenii și colegii Karmellei, profesori și rude, familia și desigur admiratorii artiștilor care au urcat alături de ea pe scenă!
Originară din Chișinău, Karmella a ținut neapărat ca primul său concert acasă, intitulat „Dulce Amor”, să fie anume în această primăvară frumoasă. De regia și producția evenimentului s-a ocupat Dianna Rotaru Production cu echipa sa de producție, cele două interprete cunoscându-se încă de pe băncile facultății. Nume cunoscute de la noi au urcat pe scenă alături de ea, dansatorii de la „Just Friends” și artiștii de circ Denis și Silvia Velenciuc – cu toții au transformat seara într-o feerie adevărată!
În culise Karmella a avut mari emoții, dar în scena s-a transformat grație facultății de actorie, absolvită la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. A cântat atât în romană, cât și în rusă, iar artiștii prezenți au transmis mesaje frumoase de apreciere în adresa ei! Actorul și interpretul ucrainean Roman Babak (Funkey) a fost prezent și el pe scena de la Chișinău. De la Moscova însă a sosit iubitul interpretei, care i-a făcut o surpriză și i-a adus un buchet mare de flori cu multe emoții!
De imaginea Karmellei și a Diannei Rotaru s-a ocupat hair stilista și makeup artista Tatiana Plesh, sora Diannei, în care aceasta are maximă încredere! Invitații serii s-au delectat cu vinuri bune și gustări rafinate, au făcut poze și au aplaudat cât i-au ținut palmele.

Distribuie articolul: