Uneori, neatențiile sau greșelile altora pot costa nedrept de scump – schimbând destine, dereglând mersul normal al vieții. Așa s-a întâmplat și în cazul Anghelinei Niță, a cărei viață s-a schimbat radical după ce a fost lovită de un automobil în timp ce traversa strada la o trecere de pietoni. Noi credem, însă în faptul, că tânăra poate reveni la o viață împlinită, șansa ei sunt oamenii cu inimă mare care știu că #faptabunămultadună. 

 

Cazul Anghelinei are la dispoziție 13 zile pentru a aduna suma de 497 mii de lei care o va ajuta să revină la viața de altă dată. Până în momentul de față s-au colectat 120 684 lei.

„Pe 27 august 2019, fiica noastră Nița Anghelina, care în acel moment avea 17 ani, a fost lovită de o mașină la o trecere de pietoni din orașul Tiraspol. Fiica a suferit o leziune cranio-cerebrală severă, precum și o fractură dublă multi-fragmentată a ambelor oase ale piciorului stâng. Anghelina s-a zbătut între viață și moarte timp de 3 luni. Aducem sincere mulțumiri medicilor care au reușit să salveze viața fiicei noastre! Din august 2019 până în ianuarie 2020, am fost supuși tratamentului în diferite instituții medicale, am trecut reabilitarea în România, unde starea ei s-a îmbunătățit. Apoi, am fost de trei ori internați și am trecut reabilitarea la Centrul “Neokinetica”, ale cărui servicii și tratament costisitor au fost achitate datorită oamenilor cu inimă mare și Fundației Caritate.md, fapt pentru care suntem extrem de recunoscători! În martie 2020, fiica noastră nu era capabilă să facă nimic, nici măcar să-și țină capul de una singură, acum, datorită reabilitării la centrul menționat, precum și cursurilor zilnice acasă cu un kinetoterapeut și un logoped, fiica noastră stă pe șezute, citește, scrie, mănâncă singură, se folosește de telefon, comunică în rețelele sociale. Acum avem nevoie din nou de ajutor, pentru ca reabilitarea să poată continua, dar familia noastră, din păcate, și-a epuizat toate posibilitățile financiare. De aceea, rugăm din tot sufletul, oamenii cărora le pasă, să o ajute din nou pe fiica noastră!

Anghelina are un caracter puternic, nu renunță și luptă în fiecare zi pentru viitorul ei!

Vă rugăm mult, să o ajutați pe Anghelina să revină la o viață împlinită!”, a scris mama Anghelinei.

Pentru a dona pentru Anghelina Niță accesează pagina caritate.md 

Orice donație cât de mică, este foarte importantă, pentru că fapta bună mult adună! 

Distribuie articolul: