Copilul este absolut tot pentru o mamă. Este vis, speranță, fericire și pur și simplu „viață”. Din păcate, cazurile cu dispariția copiilor încă se mai întâlnesc și acum, iar cu mulți ani în urmă, acest lucru se întâmpla și mai des. Este greu de imaginat prin ce trece o mamă atunci când își pierde copilul. Astăzi vei descoperi o istorie cu adevărat dureroasă. 

Acest caz trebuie să fie public, pentru că doar astfel Doamna Maria își poate vedea din nou fiica, ea crede în minuni și ea mai are o speranță.

Maria Burlac nu mai are copii, singura ei fată este Laura, care acum mai bine de 35 de ani a dispărut. Iată istoria lor: 

„24 decembrie 1986, o zi frumoasă cu soare, atunci doamna Maria a îmbrăcat un palton mai subțire. Împreună cu fiica ei de 8 ani Laura au mers la școala nr.6 din sectorul Botanica. Când au ajuns la școală, doamna Maria și-a dat seama că i-au rămas cheile de la cabinetul clasei în paltonul cu care fusese îmbrăcată cu o zi înainte. A rugat-o pe Laura să meargă repede acasă și să le aducă. Ele locuiau la o casă pe pământ, nu departe de școală, fata ca să ajungă acasă trebuia doar să traverseze strada Independenței (pe atunci fiind o stradă mai îngustă și cu foarte puține mașini). Laurei îi era frică să nu întârzie la lecție, dar mama a asigurat-o că reușește. Astfel, doamna Maria a mers într-o clasă, când lecția a luat sfârșit, doamna Maria a mers în clasa Laurei să ia cheia. Laura nu era la lecție și nici măcar nu a ajuns acolo, atunci  doamna Maria parcă a fost străpunsă de o săgeată, pentru că știa că Laura niciodată nu a lipsit de la lecții si nu pleca undeva fără să o anunțe pe mama ei. Mama fiind foarte speriată a trimis un băiat acasă să verifice dacă Laura e cumva acolo. Stăpâna de la care închiriau casa, a zis că Laura a fost acasă, a luat cheia și a plecat în mare grabă. Au început cu toții să o caute. Au mers la poliție, dar acolo le-au zis să meargă acasă și să o aștepte, abia a doua zi cu insistență și legături s-a acceptat cererea. Au fost efectuate căutări cu câinii, au căutat-o pe la spitale. Ei au fost primii care au dat un anunț la TV despre dispariția unui copil, deși până atunci au mai dispărut copii, aceștia nu erau dați în căutare și nu se făceau anunțuri TV”. 

De atunci Laura a fost căutată ani la rând, atât în țară, cât și peste hotare, dar totul a fost în zadar. Cu toate acestea, mama fetiței și acum, peste 35 de ani încă crede în minuni, speră că își va vedea din nou copilul.

„Eu îmi doresc măcar să aflu că este în viață și că este bine”

Numele fetiței dispărute: Laura Burlac

Data nașterii: 06.10.1978

Data dispariției: 24.12.1986

Distribuie articolul: